top of page

FULLMÅNENS RITUAL FOR Å FORSTERKE KJÆRLIGHETEN


Fullmånens ritual for å forsterke kjærligheten kan man gjøre hver fullmåne, uansett hvilke spesielle evner månen innehar da. Det er såkalt klassisk KJÆRLIGHETS RITUAL som bare virker om du gjennomfører den under fullmånen.

Det du trenger for å gjennomføre ritualet:

 • 1 Lys med sitronmelisse essens (har du ikke det, bruk et rødt lys og gni det inn med sitronmelisse)

 • 1 Lys med rose essens (har du ikke det, bruk et rosa lys og gni det inn med roseblader)

 • 1 Hvit lys

 • 1 Rosenkvarts

 • 1 Granat krystall

 • 1 Rød Jasper

 • 1 Tigerøye

 • 1 Rød eller rosa duk (lite, for alteret)

 • 1 Rød bånd, trå el.

 • Tørket rose kronblader

 • 12 rødpepper korn

 • Bilde av deg selv og din kjære

Ritualet gjennomføres i deres soverom under fullmånen, før dere legger dere. Før ritualet må man rengjøre hele soverommet (kan også ryddes dagen før). Når du skal gjennomføre ritualet, må du være i godt humør, avslappet. Føler du deg ikke bra, så burde du ikke gjennomføre ritualet. For å komme i riktig humør, brenn noen røykelse, tenn lys og drikk avslappende te av ingefær-peppermynte. Spiser du ingefær samme dag, forsterker du dine krefter og magien for ritualet, siden ingefær er en ritualplante for kjærligheten og brukes i flere av kjærlighets ritualer.

Når du nå føler deg bra, tenn lysene av Sitronmelisse og Rose og sett dem i senge enden (eller på skapet el som ligger ved senge enden) og sett hvite lys mellom dem.

 • Strø roseblader i sengen og rundt lysene.

 • Under ritualet tenk bare på å styrke deres forhold. Kan også si høyt hva det er du forventer fra deres forhold framover.

 • Når du tenker på alt dette, tenn alle lysene etter hverandre og la den ene fyrstikken ligge mellom 2 av lysene.

 • Ta den lille røde duken og legg den ved siden av lysene og legg bilde av dere 2 på duken, legg fyrstikken på duken med de 5 krystaller, 7 pepperkorn og bruk den røde båndet for å binde sammen duken, slik at det blir til en liten kjærlighets "forhekselselses" pose.

 • Resten av 5 pepperkorn legg rundt posen og la de stå der sammen med de brennende lysene til midnatt.

Kjærlighets forsterkelse ritual pose må være mellom lysene hele natten. Neste dag gjemmer du posen på den sydligste plassen i hjemmet ditt. Ikke lov å åpne posen i de neste 12 månedene.

Etter midnatt sluk lysene (ikke blås men dytt veke inni voksen), la lysene å stå der til du har klart å brenne de ned før neste nymåne (når det er neste nymåne anbefaler jeg å følge med bloggen eller FB siden Hverdagsmagi). Rosebladene rundt lysene skal stå der inntil lysene har brent ned. Rosebladene i sengen kan du samle sammen neste morgen og legg de sammen med rosebladene rundt lysene. Når lysene er brent ned kan du kaste både lysene, roseblader og pepperkorn.

Sitronmelisse trenger man for at dette ritualet skal fungere ekstra forsterkende for kjærligheten og løse forholdproblemer. Hvitt lys er for ny start og for å sende magien av gårde. Rød pepper har makt til å avslutte krisen i forholdet og beskytte det for fremtiden. Roseblader bringer romanse i forholdet. Krystallene innehar spesiell magi som blir varende. Et slikt ritual bringer lykke i forholdet for et helt år. Neste år kan man gjennomføre ritualet en gang til.

Ritualet ”Kjærlighets forsterkning” kan man bare gjennomføre for de som har gjensidige følelser nå eller har hatt. Eller bare har blitt svakere pga rutinene eller at rett og slett pga. avkjølte følelser.


179 visninger0 kommentarer
bottom of page