top of page

BALLONG ØVELSE FOR Å GI SLIPP PÅ FORTIDEN


Dette er en effektiv øvelse som vil hjelpe deg med å bli kvitt av gammelt materie - både fysisk og metafysisk - fra systemet ditt. Øvelsen vil bidra til at du får frigitt dypt rotfestede følelsmessige blokkeringer, og vil i tillegg gjøre det mulig for den fysiske kroppen å gi slipp og åpne åpne sine ganger og frigi materie og giftstoffer som har festet seg.

Du trenger en pose med ballonger – i en hvilken som helst størrelse og farge – og en nål.

• Blås opp en ballong langsomt og omhyggelig. For hver utpust puster du ut alle ubehagelige følelser og minner som du vil ha ut av systemet ditt. • Når ballongen er helt oppblåst full av gamle ”greier”, knuter du en knute på den. • Ta ballongen i det ene hånden og nålen i det andre. Lukk øynene, pust og forsøk å forestille deg (så livaktig som mulig) en situasjon som har påført deg lidelse eller som tynger deg. Du bør oppleve at din følelsmessig respons er umiddelbar og nesten overveldende. Vent til du føler at du er nesten totalt fylt av følelsen. Da – og ikke et sekund før – stikker du hull på ballongen.

Det er viktig at du ikke bestemmer på forhånd når du skal stikke hull på ballongen. Du bør la det skje nesten av seg selv, helt spontant. Hvis du klarer det, vil du få en et meget sterk reaksjon. Den brå lyden vil frigjøre energien og drive blokkeringen ut av auraen.

84 visninger0 kommentarer
bottom of page