top of page

Ønsker/ savner du ekte kjærlighet i ditt liv?


Kjærlighet er noe vi alle ønsker å dele med andre. Dette er din mulighet til å ta styringen av Magien inn dine egne hender og bringe kjærlighet i ditt liv.

Vi stoler på at du utfører dette ritualet med klare tanker og positive intensjoner. Du bruker en unik Kjærlighets formel som er infisert med magien til Hvite hekser. Vær så snill; bruk den klokt.

For dette ritualet trenger du:

Himalaya salt

2 røde/rosa ritual lys (med tørkede ritual blomster/planter som er oljet for anledningen)

1 Sandalwood røkelse

1 større Rosenkvarts

Noen mindre Rosenkvarts stener

1 rosa duk

1 bånd helst i skinn

Forbred alterplassen din

Det er best å utføre ritualet etter solnedgang eller i løpet av natten, når de spirituelle krefter er mer aktive og kraftige. Ritualet burde utføres på flat overflate som er tømt for andre objekter og at den tåler å ha på lys. Dette blir til et alter, hvor ritualet gjennomføres.

På alteret, brett ut rosa duk og sett store Rosenkvartset i midten. Plasser et rødt lys oppe på høyre siden av duken og det andre lyset på venstre side. Ikke på duken, men rett ved siden av. Dette er for å ære både Gudinnen og Guden og ta med deres velsignelse til ritualet.

Sett din Sandalwood røkelse inni en røkelses brenner eller for eksempel en klar brannsikker krukke. Og sett den til venstre av duken. Den eldgamle kraften frigis når røykelsen brenner og Sandalwood hjelper å forsterke ritualets krefter.

Neste, plassér både Himalaya salt og Rosenkvarts flaskene rett til høyre for store Rosenkvarts stenen, utenfor duket. Skinn båndet brukes på slutten av ritualet, så vennligst plasser den i nærheten av små steiner og saltet.

Sitt eller stå stille foran alteret og tillatt deg å føle ro. Fjern all bakgrunnsstøy om det er mulig. Tenn begge lysene og tillatt flammene til å roe deg og rense dine emosjoner. Steng øynene dine og la bildet av flammene fylle din bevissthet. Ta så mye tid du trenger for å finne ro før du starter med ritualet.

Ritual åpning for Renselse og Beskyttelse

Tenn Sandalwood røkelse og forsiktig beveg den i bølgelignende bevegelser i sirkel over alteret ditt, tre ganger med klokka. Og mess/ chant:

"Lys kom frem

Omgi meg tett

Min sjel vær trygg

På denne velsignede natt."

Sett Sandalwood røkelse tilbake i beholderen og fortsett med Kjærlighets ritualet.

KJÆRLIGHETS RITUALET

Mess/ chant:

"Jeg kaller på gode Ånder

Jeg stoler på at dere meg bringer

Kjærligheten ment fra skjebnen

Dette er min vilje, så må det være!.

Åpne Himalaya salt flasken og hell den i form av sirkelen rundt smykket, ca 1 cm fra den. Mens du heller mess/ chant følgende:

"Hjertet mitt er rent

Kjærligheten min er sann

Samle kjærligheten min

Gi alt du kan for å bringe den inn."

Hvis det er noen spesiell person du tenker på når du bruker dette Ritual Kitet nå, stille mess/chant navnet til personen 3 ganger etter dette – den tredje og siste gangen si navnet høyest og klarest. Gjør det samtidig når du sprinkler Rosenkvarts stener over smykket.

Mess/ chant:

(Elskedes navn) x 3

Hvis du søker etter ekte kjærlighet, men har ingen spesifikk person i tankene, mess/chant istedenfor navnet når du sparkler Rosenkvarts stener over den store Rosenkvatsen:

"Bring frem lyset i hjertets begjær"

"Bring frem lyset i hjertets begjær"

"Bring frem lyset i hjertets begjær"

Å avslutte ritualet

Samle alle hjørnene til duken og ta dem sammen som en liten pose. La alt som ligger på duken være inni posen. Pass på at du ikke forstyrrer lysene, da det ville forstyrre de Magiske energiene til seremonien. Bruk skinn trå for å knytte alt sammen, mens du samtidig messer/chanter tre ganger:

"Gaver av ære og nåde

med min evige tro, tilbyr jeg til dere

Dette er min vilje, så dette må skje!"

Sitt noen minutter stille og tillat deg selv å sende positive energier til åndeverden og si dine takk. Meditér på dine mål og energier du har skapt med dette ritualet og tillat deg selv å fylles med de positive energier.

Når du er ferdig med meditasjonen, blås ut lysene og stopp røkelsen. Så nå skal du legge bort posen din som du laget der hvor den blir ikke forstyrret i sju dager (privat skuff el).

Etter 7 dager kan du åpne posen og behold Rosenkvartset med deg. Den vil fylle energien din mer og mer med positive kjærlighets energier for å tiltrekke den andre siden din. Resten fra posen kan du kaste. Deres magiske energier er brukt opp.

Da har du avsluttet hele ritualet. Du vil se effekten fortere enn du kanskje aner.

 

"KJÆRLIGHETS SETT" - I Kjærlighets settet finner du verktøy (alt som trenges) for å lage en mystisk seremoni hvor det kombineres krefter fra disse infiserte materialene - med ønskene fra ditt hjerte, for å lage en kraftig Kjærlighets formel. Kontakt meg om du ønsker å handle settet.

255 visninger0 kommentarer
bottom of page