top of page

Nymånens ritual - Ønske


Hvis du har et konkret ønske og mål som du vil gjennomføre i løpet av én måned. Dette ønsket er nok av typen at du allerede vet hva du vil, og jobber mot målet. Da hjelper dette ritualet deg å gi mest av deg selv, den gir deg mer aktivitet og krefter for å oppnå målet.

Oppskrift:

  • Grønt lys

  • Grønn trå

  • Grønt papir

  • Litt av eget hår

Sett på bordet ved siden av deg selv et grønt lys og tenn det, eller bruk et lys som allerede brenner fra før av. Skriv på det grønne papiret det du ønsker å nå, målet ditt. Formuler setningen som om du allerede har nådd det du ønsker, skriv ”Jeg er friskere og beveger meg mer”, "Jeg har funnet løsningen på situasjonen" eller ”Jeg har ordnet alle papirene som jeg må levere” Med en slik formulering øker du energien.

Etter at du er ferdig, rull sammen papiret og sett inn litt av ditt hår, slik at det ligger over de skrevne ordene. Vet at mange synes det er skummelt, men det er dessverre slik at i mange ritualer trenger man å gi med sin egen fysiske energi, slik at det virker på best mulig måte og i dette ritualet trenger man å gjøre det.

Rull papiret sammen og bind det med den grønne tråden. Da tar du det grønne lyset og drypper litt voks på rullen og tråden. Deretter brenner du papirrullen med flammen fra det grønne lyset. Kast asken enten i peisen eller i en annen ildplass.

Før du brenner papiret, si inne i deg selv ”Drømmene oppfyll dere”

Husk at dette ritualet bare kan gjøres om du har et mål og dette føles nesten som en plikt som du må klare å gjøre. Og med dette ritualet gir du deg selv mer krefter for at du skal klare å gjennomføre det.

119 visninger0 kommentarer
bottom of page