top of page

Kraftig ritual for å bli mer tiltrekkende

Usikkerheten hang som en tåke før jeg endelig bestemte meg for å avsløre dette mystiske ritualet. Dine øyne leser nå ordene som vil låse opp din indre magnetisme, men vær advart: dette er ikke for de som ikke ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet. Kun de dristige vil forstå kraften i dette hekseriet!MAGISK UTSTYR:

  • 1 rød rose

  • 1 blendende rødt eller rosa lys

  • 12 små lys (velg dem instinktivt, la lyset lede deg)

  • Et pledd

  • Honning

TIDSPUNKT:

Utfør ritualet på en fredag ​​under den voksende månen.


FORBEREDELSER:

Start morgenen med å spise minimalt, kun rød mat som tomater og granatepler. La dine sanser styres av rødhet. Ta til deg dadler, men hold tale til et minimum, helst i full stillhet. En dag med selvvalgt taushet venter deg.


LYSSEREMONIET:

Når du skal handle lys. Velg ikke bare lyset, la lyset også velge deg. Møt ikke blikket til noen under kjøpet. La dine valg være impulsdrevne, jo mer tilfeldig, desto kraftigere. Når du har kjøpt alle lysene, sørg at du kommer hjem før solnedgang.


RITUALET:

Når du utfører ritualet må du være alene hjemme. Gå til et rom med utsikt til månen, legg det myke pleddet på gulvet og plasser tolv lys i en sirkel. Kle deg naken og kast klærne ut av sirkelen, løsne håret og sett deg på knærne. Tenn lysene og ta det hovedlyset i hendene.

Uttrykk kraften tre ganger: "Dronningen av stearinlys, motta all min kraft."


Vent i stillhet i ringen og si tre ganger: "Kjærlighetens lys, gi meg all kraften til din kjærlighet." Fortsett med: "Lys av kjærlighet, brenn, brenn, lys opp hele livet mitt med kjærlighet."


Når du sitter, sørg for at ryggen er rett. Smør honning på brystene og leppene dine mens du messer syv ganger: "Jeg er en kjærlighetsmagnet, jeg er søt som honning, jeg er sjarmerende som månen."


Sitt i stillhet og la kraften omfavne deg. Etterpå kan du gjøre hva hjertet ditt begjærer, men vent til lysene har brent ut.


52 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page