top of page

Nymåne og skjønnhetsmagi


Temaet om KJÆRLIGHET er et ganske bredt tema. Jeg tilnærmer det gjennom Magiens synspunkt, eller bedre sagt, gjennom energinivåer. Jeg mener at forholdet mellom kvinne og mann er ren magi. Hvordan ellers kan det forklares rasjonelt at noen kvinner øser ingenting spesielt i første inntrykk, men allikevel får oppmerksomhet fra mange menn, mens en annen kvinne som for eksempel er pen og smart, forblir usynlig til menn. Sannsynligvis ligger det i noe som ikke kan sees med øyne.

Det kan være i energien, og om det er slik, hvorfor ikke da trylle seg mer av dette. Spesielt når man kan

finne i historien hvordan kjente og smarte kvinner styrket sin glamour. Det er kjent at russiske Tsarina Katarina II ikke var noe spesielt pen, men til og med når hun var i 60 årene begjærte mennene henne. Så hva var hennes hemmelighet?

Jo, hun hadde et favoritt ritual, som var et måneritual. Det var da når månen var ung og hun var ferdig med sine kongelige gjøremål og hadde tid til seg selv at hun gikk til sitt kammer og stoppet ved siden av vinduet. Hun startet å kommunisere med månen som om hun skulle snakket med sin beste venninne. Og hun sa:

Måne, min skjønne,

Måne, min vakre,

som alle ser og beundrer deg,

la alle beundre slik også meg.

Husk at ritualet alltid skal gjøres når månen er ung. Spesielt anbefaler jeg at det skal gjøres denne fredag. Alle ukedagene har noe spesiell energi i seg og fredag er koblet sammen med Venus som er skjønnhets og kjærlighets planet.

Det kommer et blogginnlegg som er rettet mot ukedager og planeter og ikke minst farger og hvordan de komplimenterer hverandres energi.


24 visninger0 kommentarer
bottom of page