top of page

KONTAKT INFO

Du kan kontakte meg på flere måter: på teletorget eller på mail.
Sjekk gjerne ut også FB side Flammen Spåtjenester, der kan du også kontakte meg.

TELETORGET: 
Du ringer

829 95 752(kr.32,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 87 52(kr.29,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.noOpptatt på spåtelefonen?
Det kan ofte være vanskelig å komme igjennom på teletorglinjen min 829 95 752 idet jeg har svært stor pågang. Om du forsøker å kommer igjennom, men at det er veldig vanskelig, kan du sende meg en sms om at du har forsøkt, så sender jeg en sms når det er ledig. Da må du være kjapp å ringe. Jeg ser
ikke nr til den som ringer, så jeg vet ikke om det er du som ringer eller andre som kommer imellom.

AVTALT TID:
Du sender mail til post.ritualer@gmail.com og bestiller tid når du vil ringe. Da får du en PayPal faktura på mail eller en Vipps forespørsel og den må være betalt før du ringer til avtalt tid på mobiltelefon nr som du får tilgang til på fakturaen. Det koster kr. 550,- pr 20 min. Avtaler ikke mindre enn 20 minutter. Om du ikke ringer til avtalt tid, gir jeg ikke ny tid eller pengene tilbake. Jeg har uansett brukt tiden ved å sitte og vente.

MAILSPÅDOM:
Du sender inntil 3 spørsmål på mail til post.ritualer@gmail.com. Det koster kr. 350,-. Du får da en PayPal faktura  på mail eller vipps forespørsel. Når den er betalt, svarer jeg på spørsmålene på mail. Pga stor pågang kan det i perioder ta et par dager før svar. Og jo mer konkrete spørsmål du stiller, jo mer konkrete svar får du. 

ÅRSSPÅDOM:
Det er en spådom der jeg "spår" et år frem i tid. Da skriver jeg måned for måned hva som peker seg spesielt ut de forskjellige månedene. Koster kr. 1050,-. Bestill ved å sende mail til: post.ritualer@gmail.com. Du får da PayPal faktura på mail og når den er betalt, "spår" jeg på året for deg og sender det på mail. Pga stor pågang kan det i perioder ta et par dager før svar. 

 
MAGI / RITUALER:
Du sender mail til post.ritualer@gmail.com med forespørsel om det du ønsker å få gjort og da avtaler vi tid for samtale og ser for mulighetene. Av og til kan jeg gjøre ritualene for deg, av og til er det best hvis du gjør det selv.  Om du burde gjøre det selv, har du mulighet å handle riktig utstyr for det. Prisene varierer avhengig av ritualer.

GRUPPER:
Hvis dere er flere som ønsker å bli spådd, kan jeg komme til dere. Det kan være for.eks. en jentekveld, klubb, firma eller andre samlinger. Dere må være minst 4 stk og det må være i nærheten av Oslo. Jeg kan ta andre steder i Norge også, men da må jeg ha flere påmeldte.
JEG TAR IKKE UTDRIKNINGSLAG!
bottom of page