KONTAKT INFO

Du kan kontakte meg på flere måter: på teletorget eller på mail.
Sjekk gjerne ut også FB side Flammen Spåtjenester, der kan du også kontakte meg.

TELETORGET: 
Du ringer 829 95 752 (koster kr. 26,- pr min). Du betaler ved at det kommer på telefonregningen din.

Opptatt på spåtelefonen?
Det kan ofte være vanskelig å komme igjennom på teletorglinjen min 829 95 752 idet jeg har svært stor pågang. Om du forsøker å kommer igjennom, men at det er veldig vanskelig, kan du sende meg en sms om at du har forsøkt, så sender jeg en sms når det er ledig. Da må du være kjapp å ringe. Jeg ser ikke nr til den som ringer, så jeg vet ikke om det er du som ringer eller andre som kommer imellom.

AVTALT TID:
Du sender mail til post.ritualer@gmail.com og bestiller tid når du vil ringe. Da får du en PayPal faktura på mail eller en Vipps forespørsel og den må være betalt før du ringer til avtalt tid på mobiltelefon nr som du får tilgang til på fakturaen. Det koster kr. 650,- pr 30 min. Avtaler ikke mindre enn 30 minutter. Om du ikke ringer til avtalt tid, gir jeg ikke ny tid eller pengene tilbake. Jeg har uansett brukt tiden ved å sitte og vente.

MAILSPÅDOM:
Du sender inntil 3 spørsmål på mail til post.ritualer@gmail.com. Det koster kr. 350,-. Du får da en PayPal faktura på mail. Når den er betalt, svarer jeg på spørsmålene på mail. Pga stor pågang kan det i perioder ta et par dager før svar. Og jo mer konkrete spørsmål du stiller, jo mer konkrete svar får du. 

ÅRSSPÅDOM:
Det er en spådom der jeg "spår" et år frem i tid. Da skriver jeg måned for måned hva som peker seg spesielt ut de forskjellige månedene. Koster kr. 750,-. Bestill ved å sende mail til: post.ritualer@gmail.com. Du får da PayPal faktura på mail og når den er betalt, "spår" jeg på året for deg og sender det på mail. Pga stor pågang kan det i perioder ta et par dager før svar. 

 
MAGI / RITUALER:
Du sender mail til post.ritualer@gmail.com med forespørsel om det du ønsker å få gjort og da avtaler vi tid for samtale og ser for mulighetene. Av og til kan jeg gjøre ritualene for deg, av og til er det best hvis du gjør det selv.  Om du burde gjøre det selv, har du mulighet å handle riktig utstyr for det. Prisene varierer avhengig av ritualer.
GRUPPER:
Hvis dere er flere som ønsker å bli spådd, kan jeg komme til dere. Det kan være for.eks. en jentekveld, klubb, firma eller andre samlinger. Dere må være minst 4 stk og det må være i nærheten av Oslo. Jeg kan ta andre steder i Norge også, men da må jeg ha flere påmeldte.
JEG TAR IKKE UTDRIKNINGSLAG!
Screenshot 2019-07-18 at 10.56.09.png

MADAM LENORA

Gjest

MADAM LENORA - Klarsynt, medium, spådame og utfører av gamle ritualer.​

Jeg fikk den alternative åndelige interessen i meg med morsmelken og har utviklet evnene siden da. Den første Tarotstokken kjøpte jeg i 1992.

Er sertifisert klarsynt og medium fra medium Wenche Tømmervik og medium Lisa Williams skole.

Utdannet Herbalist og Naturterapeut fra Tunsberg Medisinske Skole

.

HER KOMMER VI Å PRESENTERE GJESTE- VEILEDERE og BLOGGERE

MBA in Executive Management, ProfessionalCoach (ICF)

​Career Counselor, Corporate Adviser, Life Coach​

HER KOMMER VI Å PRESENTERE GJESTE- VEILEDERE og BLOGGERE

MA in Mental Health, Certified Holistic Health Counselor, Certified Iyengar Yoga Instructor

​Life Coach, Career Counselor​ 

"Hun var ærlig, og heller det enn å bare si det en ønsker å høre. Jeg fikk ingen falske håp. Hun sa ting ville ta tid,og det har ikke hendt noe siden jeg postet det forrige innlegget. Altså har hun rett så langt."​

"Tusen takk å så treffende riktig, akkurat hva jeg føler selv "

"Tusen hjertelig takk for legget og svar/bekreftelse. Helt riktig at jeg føler litt naging på valget. Men jeg står for alle avgjørelser jeg tatt. Og misunnelse det går nok over det også. 😊❤ igjen takk."

"Stemmer bra flink du, tusen takk ❤"

"Tusen takk - ja vet dette stemmer ❤ Du er flink ❤""

"

Gjest