top of page

Spiritual selv-rensing ritual med egg


Denne teknikken av åndelig rensing ved hjelp av et egg er koblet til mange forskjellige kulturer og tradisjoner fordi egget lenge har vært ansett som symbol på liv, betydningen blir at det tar til seg energi. Jeg har verdsatt denne spesielle teknikken i mange år fordi jeg har hatt så mye personlig suksess med det.

Ved bruk av egget er det avgjørende at du går gjennom personens aura, og organer for å lokalisere bestemte områder slik at eggets svampelignende egenskaper får absorbere energien. Egget fanger energien. Negativiteten overføres fra deg til egget.

Tenk på dette når du velger hvor kjøper du dine egg ... selv når de ikke er i bruk i en renselsesprosess kan egg ta til seg negative vibrasjoner!

Selv-rensing. For å utføre en egg rensing på deg selv er det to måter du kan gjøre det. Enten i kombinasjon med et åndelig bad, eller på egenhånd. 1. Start med et ferskt egg. Vask egget i et bad med salt vann og sitronsaft før du begynner. 2. Pust dypt og slapp av. Be en bønn til hvilke høyre krefter du ønsker. Be om deres hjelp og velsignelse. Tenk deg at egget blir berørt av deres nærvær. 3. Hold egget i din dominerende hånd og begynn å gni den over kroppen din. Du kan enten stryke det over kroppen din, eller holde den noen cm over overflaten. 4. Begynn med hodet, jobb deg ned til øynene, halsen, hjerteområdet, skuldrene, ned venstre (eller høyre) arm og berør håndflaten. 5. Bytt hender og kjør egget ned til høyre (eller venstre) arm og berør håndflaten. Deretter bytter du tilbake. 6. Arbeid med egget nedover overkroppen, til navlen, lysken, ned hver fot, stopp ved føttene og berør sålene. 7. Hvis du har et spesifikt område som er i smerte, eller er berørt, hold egget der i noen minutter. 8. Forseil auraen med en beskyttende olje slik som bergamot, furu, sandeltre eller vetiver. Fortynn denne i olivenolje og gni over kroppen. 9. Nå, hvis du IKKE tar et rensende bad. Kast egget ved å knekke det i toalettet og skyll det ned. Så dumper du en kopp med salt og sitronsaft ned i toalettet. Eller kast egget i en rennende bekk. Eller i nærheten av et tre utenfor eiendommen. 10. Hvis du tar et rensende bad. Legg egget i badekaret mens du bader. La den absorbere mer bortkommen energi mens du slapper av og stresser ned. 11. Når du er ferdig med ditt rensende bad, følg trinn 8 og 9.

516 visninger0 kommentarer
bottom of page