top of page

Fullmåne ritual for overflod


Månen påvirker oss på akkurat samme måte som månen påvirker kloden. Hvis de andre månefasene kan gå forbi uten påvirkning, vil fullmånen alltid påvirke. Fullmåne tid er også den beste tiden for å utføre et ritual for overflod.

Meditasjon i fullmåne

RITUAL:

Selvfølgelig er det best å gjennomføre ritualet ved midnatt. Gjør følgende:

Fyll en skål med vann og slipp sølvmynten oppi. Det er best om du har en ekte sølvmynt å bruke, men om du ikke har det så går det også greit å bruke en vanlig mynt som har sølvfarge. Selv bruker jeg i tillegg en sølvskje.

Legg skålen til venstre for deg, slik at månen skinner på den.

Deretter berører du vannet med yttersiden av hånden slik at måneskinnet skinner på hånden din. Symbolsk sett betyr det i dette i ritualet at du mottar sølv(skinnet)et fra månen.

Når du beveger hånden din, syng: "Kjære måne, vær så snill å gi meg rikdommen din. Fyll mine hender med sølv og gull. Alt du gir meg, klarer lommeboken min å bære."

Gjenta dette 3 ganger.

Når du er ferdig, hell vannet på bakken.

PS! Ritualer har alltid litt spennende vrier. For eksempel kan du tenke at jeg vil ha det, det er det jeg skal ønske meg, men når tiden er der, virker det litt vanskelig å si det, og å få det ut. Jeg foreslår da at du legger dette ønsket til side for denne gangen. Jeg vet at dette ønsket kan være veldig viktig for deg, men hvis du ikke får sagt det med den samme energien da du første gang tenkte på det, får du ikke manifestere det du det ønsker.

Ønsk det du vil ha med lett og flytende energi!

293 visninger0 kommentarer
bottom of page