top of page

Tegn, Varsler og Orakelbudskap


Tegn, Varsler og Orakelbudskap - KLEDON - Det er et budskap fra ånden som blir overlevert til deg av en eller annen, uten at vedkommende selv aner det. Når du har bedt om å få et budskap fra ånden, skal du gå ut i verden og lytte. Et fremmed menneske i samtale med en venn vil kanskje si nettopp de ordene du hadde behov for å høre - uten at vedkommende i det hele tatt legger merke til deg. Eller kanskje du skrur på radioen og hører en sang som handler akkurat om din situasjon. Dette er den typen Kledon som ånden formidler til deg helt spontant, og som fungerer som gudommelig veiledning.

I gamle Roma var det faktisk en helt akseptert praksis å be gudene om et svar på bestemt spørsmål, og deretter gå ut i verden og sniklytte til andre menneskers samtaler for å høre et svar. Det var en anerkjent måte for ånden å formidle et budskap på.

Ånden er spontan når den sender ut en typisk Kledon. Alle mennesker får dem hele tiden, men de fleste er ikke engang klar over hva det er. Det er den eneste typen interaktivt orakel der det er meningen at du skal forholde deg fullstendig passiv. Det er morsomt å koble seg på Kledonene i livet sitt, og det er virkelig forbløffende når du først har fått taket på det.

Så hvordan kan du bli klar over det når det skjer? Når du mottar en Kledon, er det akkurat som ånden vet nøyaktig hva er det du går og grubler på, og henvender seg direkte til det...

91 visninger0 kommentarer
bottom of page