top of page

Besvergelser/ ritualer for Beltane

Jeg har funnet noen forslag til Beltane-ritualer som du kan prøve.


Du kan prøve å binde bånd rundt et tre, danse rundt det og synge en sang. Du kan også binde bånd rundt håndleddene til deg selv eller noen andre, og deretter knyte en knute mens du tenker på en intensjon.


En annen ide er å lage en blomsterkrans med bånd. Du kan også binde bånd rundt en stokk og deretter henge den opp for å lage en dekorasjon. En annen ting du kan gjøre er å lage en Beltane-mai-stang ved å binde bånd rundt en lang stang og deretter pynte den med blomster og grønne blader.
Dette ritualet kan hjelpe deg med å rense energien i hjemmet ditt. Du trenger en hvit stearinlys, en bjelle eller en rangle, og noen kvister med tørkede urter som rosmarin, salvie eller lavendel. Tenn stearinlyset, og deretter gå rundt i huset mens du ringer med bjellen eller rangleren og holder kvistene med urter i hånden. Tenk på å rense energien i hjemmet ditt mens du går rundt.


Denne besvergelse kan hjelpe deg med å manifestere ting du ønsker deg i livet ditt. Du trenger en rød eller grønn stearinlys, et stykke papir og en penn. Skriv ned det du ønsker deg på papiret, og deretter tenne stearinlyset mens du holder papiret i hånden. Tenk på ønsket ditt mens du ser på flammen, og deretter brenne papiret i lyset av stearinlyset.

Dette ritualet kan hjelpe deg med å tiltrekke deg kjærlighet eller forbedre forholdet ditt til noen du allerede er sammen med. Du trenger en rosa stearinlys, en kvist med tørkede rosenblader, og et bilde av deg selv og personen du vil tiltrekke deg eller forbedre forholdet ditt med. Tenn stearinlyset, og deretter tenk på ønsket ditt mens du holder kvisten med rosenblader i hånden og ser på bildet.

Hva synes du om disse ideene?

Med ønske om BLESSED BELTANE
22 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page