top of page

Halloween Tarot-Leser og Spådame: Madam Lenora Spåing for Uforglemmelige Arrangementer.

Book spådame for ditt neste arrangement! Halloween Tarot-Leser og Spådame: Madam Lenora spåing for uforglemmelige arrangementer.


Trenger du en Lenormand/ Tarot-leser til Halloween-festen eller neste arrangement? Jeg er din festplanleggende heks!! 😁


Disse arrangementene er alltid en suksess!! Jeg har gjort det til brude- og utdrikningslag, Halloween-fester, bedriftsarrangementer og mye mer!


Er du ute etter en annerledes Spåing-opplevelse... hva med å arrangere en privat Kortlesing-fest, bare fordi? Jeg samarbeider tett med verten for å skape den stemningen du ønsker. De kan være så påkostede eller avslappede som du ønsker! Jeg har mange ideer for å gjøre ditt neste arrangement uforglemmelig.


Mitt neste arrangement er en Vin- og spå-fest, og jeg gleder meg virkelig til å feste med disse damene!! 🍷😜🍷


For å planlegge eller få mer informasjon om å arrangere din egen Spå-fest, vennligst send e-post til post.ritualer@gmail.com. Min kalender er åpen, men den fylles raskt opp!! 🎃

La meg bringe opplevelsen til deg. 🔮Heksen og spådame Madam Lenora er klar for dine arrangementer


Madam Lenora spår for bladet Medium5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Neste sabbat er Lammas og med dette vil jeg gjerne dele noen ritualer. Du trenger ikke å gjøre alle, men om du vil så kan du lage hele dagen litt ekstra spesiell for deg. Her er morgen-, dag- og kveld

bottom of page