top of page

Kvinnedag - Et magisk ritual


God kvinnedag mine vakre lesere

I dag når vi feirer nærvær av mektige, sterke, livlige kvinner i historien og livene våres, la oss ikke glemme vår elskede mor Gaia også kjent som Moder Jord.

For Moder Jord har alltid nådig senket til oss alle mye kjærlighet og livlige energier. Det er henne vi låner huden og pusten fra, og til henne skal vi vende tilbake når vår leiekontrakt med henne kommer til slutt.


Jeg vil at du skal vite og huske at Jorden er et levende vesen, og innehar et helt fullstendig kraftig energikraft som samhandler med vår bevissthet på alle nivåer. Bare de mektigste kan tilkalle henne på måten som profeten Moses innkalte havet for å dele det i to. Slike krefter er oppnåelige fordi jorden er et levende vesen. Mange av våre medmennesker er ikke klar over slik sannhet og er kanskje mer opptatt med små åndemysterier og vesener.


Hvis vi kan innkalle alle slags vesener, er det da klart at vi kan også tilkalle Moder Jorden. Så la oss komme tilbake til temaet vårt i dag: Internasjonal Kvinnedags gratis hoodoo spell/ trylleformular/ritual fra kunnskaps boken til Mama Seba.


Det er kvinnedag, og jeg vet ikke hvilken bedre måte for meg å feire dette på enn å dele det fantastiske superkraftige ritualet GRATIS med deg. 🤗🤗🤗


Jeg har sett mange av målene og drømmene mine, og mine venners har blitt oppfylt med dette ritualet. Denne trylleformulæren inneholder urt- og stearinlys magi. Siden det i den opprinnelige formularen er urter som er vanskelig å få tak i Norge, har jeg valgt å bruke urter med samme energikraft som i opprinnelig oppskrift, men som er lett tilgjengelig i norden.


Denne formularen er enkel å gjennomføre. Ved siden av materialene som er skrevet nedenfor trenger du i tillegg et klart sinn; et sinn fri for alle negative tanker og “skravling”. Bruk gjerne denne affirmasjonen når du jorder deg før ritualet "Jeg er fri for all negativitet"


Du får dette ritualet som gave fra mitt hjerte til ditt, og la denne magien fylle ditt liv med velsignelser og suksesser. 🙏🙏🙏


La oss ikke glemme å takke moren Gaia for hver urt som brukes i denne formularen høyt før du bruker den.


I dette ritualet trenger du:

  • Et hvitt stearinlys.

  • En oransje blekkpenn, har du ikke det går det også med hvilken som helst farge. Brukt penn, ikke blyant.

  • Aloe / aloe vera: Feminin. Månen. Vann. Jomfrugudinner. (Bruk i magien: beskytter mot negative innvirkninger og hus ulykker, gir hell, motvirker ensomhetsfølelse.)

  • Appelsin: Maskulin. Solen. Ild.

(Bruk i magien: kjærlighet og ekteskap, penger, hell og fremgang, spådom, skjønnhet, fruktbarhet, business, balanserer tanke og følelse.)

  • Pergamentpapir: (hvilket som helst papir vil fungere hvis pergamentpapir ikke er tilgjengelig, husk da rive av sidene/kantene på papiret.)

  • Olje: spesiell hoodo eller alterolje (olivenolje kan brukes)RITUAL


1. På et lite stykke pergament papir, skriver du ditt fulle navn med mors navn med den oransje pennen. Eksempel: Ola Nordmann sønn av Solveig eller Kari Normann datter av Linn.


Ta nå en liten dråpe av ditt valg av oljen og merk med den oljete fingeren de fire hjørnene på navnepapiret med klokkens retning, mens du sier 4 ganger: “Jeg mestrer mine tanker”

Deretter brett navnepapiret tre ganger mot deg mens du roterer den med klokkens retning. For hver gang du bretter papiret mot deg så snur du papiret mot klokken for å brette videre. Tilslutt vil du sitte igjen med et lite sammenbrettet papir.


Om noe går litt feil eller du glemmer noe i løpet av ritualet trenger du ikke bekymre deg for dette, bare prøv å følge det med din beste evne.


2. Gni nå stearinlyset med noen dråper av olje i rolige bevegelser, start fra bunnen av stearinlyset og gå oppover mens du sier 4 ganger: “Jeg mestrer mine tanker”


Når stearinlys er dekket med olje, rull lyset 4 ganger på en seng med blandede urter fra listen over. Rull den mot deg mens du fortsetter med å si “Jeg mestrer mine tanker”


Pass på at urtene dine har blitt velsignet og blandet godt. (Jeg liker enten å tørke urtene mine for å danne et pulver eller så klipper jeg de ferske urtene i bittesmå biter)


3. Sett nå stearinlyset på en sikker lysestake og plasserer navnepapiret trygt under stearinlyset. Det er viktig å være trygg med miljøet ditt, så ta deg tid til å finne den rette lysestaken som du kan plassere navnet papiret under uten å forårsake problemer.


Nå som stearinlyset ditt er på plass og navnepapiret er under stearinlyset, tenn lyset og syng/messe med fri monotont rytme, følgende;

Jeg mestrer mitt sinn, alle mine behov blir oppfylt, jeg er mestrer alle de gode ting jeg får. Jeg mestrer mitt sinn, alle mine behov er oppfylt, jeg mestrer alle de gode ting jeg har fått.


Fortsett å gjenta ovennevnte sang i 20 minutter mens du forestiller deg å leve livet hvor alle målene du ønsker å oppleve i løpet av de neste tre månedene. Se på stearinlyset som brenner, sett dine mål i tankene dine, se og føl for deg om hvordan det skjer. Sangen er veldig kraftig og kan også brukes alene uten fysiske ritualet. Men med vibrasjonene i urtene og deres ånd og ditt tredje øye magi, blir den kraftigere og veldig potent til å manifestere dine mål og øke din selvbeherskelse til 9. dimensjon i dette tid og rom.Med dette ønsker jeg en magisk kvinnedag


Hilsen

Madam Lenora

116 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page