top of page

11.11

Oppdatert: 2. aug. 2022

I DAG ER 11.11!

Tallmagi har alltid tiltrukket folk. Dagens dato er spesiell og magisk på mange måter. Dette er en av årets kraftigste ønsker oppfyllelsesdager. Det er en god tid å bringe stabilitet, overflod og lykke til livet ditt. Du bør definitivt være oppmerksom på tegnene som universet sender deg, din intuisjon og din indre stemme.

Litt mer om tallet 11.


1. Okkult numerologi tolker tallet 11 som et masternummer som uttrykker et høyt nivå av åndelighet og intuisjon.


2. 11 er linjen som finner i et sted mellom sinn og hjerte, mellom mann og kvinne, mellom høyere selv og sjel, mellom samfunn og individualitet. Det er en invitasjon til muligheten til å tune sjelen med verdensrommet.

3. Det antas at hvis du ser nøyaktig på 11.11 og ønsker noe, vil ønske gå i oppfyllelse.


4. I jødedommen og kristendommen blir tallet 11 ansett som negativt fordi det er antallet til synden. Denne holdningen forverres av det faktum at 11 overgår antallet av Guds 10 bud med en og mangler ett tall fra det kosmisk perfekte tallet tolv.


5. Mennesker som er født 11. november, eller hvis livsnummer er elleve, men som ikke lever verdig mesternummeret, plages hele tiden av en uforklarlig lengsel etter noe ukjent for dem som de vil egentlig føle og omfavne.

6. Engeltroende anser tallet 11 for å være et veldig positivt tegn. Det minner deg på at engler alltid er med deg og hjelper deg i vanskelige tider. Du bør imidlertid selv bidra til lykke og fokusere på det du har og hva du vil, ikke alt du ikke har.


7. I Taro-kortstokken tilsvarer tallet 11 Rettferdighet-kortet. Det krever ærlighet, fremfor alt mot seg selv, ikke å skape illusjoner eller bare la ting gå gjennom uforsiktighet. Alt i dette livet må svares for.


8. Nummer 11 er også knyttet til menneskelig karma og leksjoner. Derfor er det verdt å være forsiktig og oppmerksom i tankene og handlingene dine i dag.


9. Nummer 11 antas å være en portal til guddommelighetens og universets kraft. Derfor er det verdt å fokusere på alt du vil ha i livet ditt i dag. Sørg for at dine ønsker gjenspeiles i godhet og visdom.


11. Det antas at når du ser 11:11, vil universet signalisere deg at en elsket avdød prøver å kontakte deg og ber deg være våken overfor tegnene.


Ha en magisk dag!229 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page