top of page

Hvordan beskytte seg energetisk

Oppdatert: 2. aug. 2022


BESKYTTELSE - Når du er på den åndelige veien er du et strålende lys, og det er mange som ønsker å ta det lyset. Det er lurt å beskytte det.

Den beste beskyttelsen er et åpent hjerte, og når du er psykisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig sterk, er du ugjennomtrengelig. Imidlertid er det bare de største mestere som agerer dette på en jevnlig basis. Lavere energier tar ofte bort fra deg klarhet og fyller deg med forvirring eller tvil.SEND LYS - Du kan også sende lys til alle som sender deg negativ energi. Lys inneholder åndelig informasjon og kunnskap, som må løses mørket.


JORD DEG SELV - Hvis du ikke er jordet, vil du være sårbar ved å være åndelig åpen. Gå med bare føtter i gresset eller gå ut i naturen.


SPEIL TEKNIKKEN -Speil teknikken er veldig kraftig. Noen som er sint på deg eller projiserer lavere energi på deg, kan få deg til å føle deg engstelig eller syk, og du forstår kanskje ikke hvorfor. Se for deg et speil foran deg som vender mot dem for å speile tilbake energien. Dette returnerer deres karma tilbake til dem og gir dem mulighet for vekst.


DEN BLÅ KAPPEN - Blå er en veldig beskyttende farge, fargen til erkeengelen Michael, som er beskytteren. Med fantasien trekker du inn auraen din og legg den dypblå kappen over den. Trekk hetten over hodet og glidelåsen opp under føttene til haken. Kjenn og vit til deg selv til å være fullstendig beskyttet.


DET GYLDNE EGGET - Be englene om å legge et gyllent lys av egg rundt deg. Gjør dette til et tykt gyldent energibånd. Så visualiser eller se dem sette en mørkeblå energi rundt det. Til slutt, spesielt hvis du jobber med mennesker og ofte tar opp problemene deres, plasserer du en fiolett farge rundt utsiden, som vil beskytte deg mot andres negative energier.


GULLSTRÅLE AV KRISTUS - En av de mektigste og mest beskyttende av all energi er Gullstrålen av Kristus. Den må påberopes tre ganger. Du kan enten kalle det for deg selv eller be din hjelper for hjelp. Legg til "Det er gjort". For eksempel "Jeg påkaller nå Kristi gullstråle for min totale beskyttelse". Si dette tre ganger, og legg deretter til "Det er gjort". Eller "Jeg påkaller kjærlighet, visdom, helbredelse og beskyttelse av Kristi gullstråle" si dette tre ganger, og legg deretter til "Det er gjort".


LYSSTRÅLE- Kall ned et lysstråle fra din mektige JEG ER tilstedeværelse for å beskytte deg hele dagen. Be om at den forblir intakt og blir ladet av Gud, slik at ingenting som ikke er fra Gud og Kristus-lyset kan passere gjennom det. Du kan også be om at det guddommelige lyset forvandler all negativt forhold i deg til det positive.


DIN ENGEL - Alltid be englene dine om å beskytte deg. Ved å gjøre dette styrkes koblingen mellom dere.


695 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page